Banner 980x90

"Brīvais vilnis" Krievijas aizlieguma dēļ darbību nepārtrauks

Neskatoties uz Krievijas Federācijas pagaidu aizliegumu AS "Brīvais vilnis" produkcijas eksportam uz Krievijas Federāciju, uzņēmums darbību nepārtrauks, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja AS "Brīvais vilnis" valdes priekšsēdētājs Arnolds Babris.

"Sākot no šī gada sākuma produkcijas apjoms, kas iepriekš tika nosūtīts uz Krieviju, bija nokrities līdz 15% no uzņēmuma saražotās produkcijas. Radītie reālie zaudējumi nav tik būtiski, lai uzņēmums domātu par savas darbības pārtraukšanu," norāda Babris.

Uzņēmums darbu atsāks šī augustā. Šobrīd intensīvi tiek meklēti alternatīvi produkcijas noieta tirgi citās valstīs, kas ļaus veiksmīgi atrisināt radušās problēmas. Uzņēmuma vadība nākošnedēļ dodas uz Ķīnu, lai vienotos par konkrētām produkcijas piegādēm.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka piektdien, 29.maijā, Ķīnas Tautas Republikas Sertifikācijas un akreditācijas administrācija (CNCA) savā mājaslapā ir publicējusi 11 Latvijas pārtikas ražotāju sarakstu, kuriem ļauts eksportēt uz Ķīnu noteiktus zivju produktus - konservētu, saldētu un kūpinātu zivju produkciju. Atļauju saņēmuši arī AS "Brīvais vilnis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)