Banner 980x90

Ceļā uz "Positivus" var būt palēnināta satiksme un sastrēgumi

Pilseta24.lv
Pilseta24.lv
Sakarā ar mūzikas festivālu "Positivus" šajā nedēļas nogalē būs palēnināta transporta plūsma un periodiski var veidoties sastrēgumi Salacgrīvā uz Tallinas šosejas (A1).

Kā pilsētas informācijas portālu tīklu Pilseta24.lv informēja VAS "Latvijas Valsts ceļi" Satiksmes informācijas centrs un Komunikācijas daļa, autovadītājiem šajā maršrutā jārēķinās ar papildu braukšanas laiku. Jāņem vērā, ka būvdarbi notiek arī autoceļā P11 Kocēni–Limbaži–Tūja (P11) no Augstrozes ezera Limbažu virzienā, tur ir četri luksoforu posmi. Aicinām šo P11 ceļa posmu neizmantot un braukt pa P14 caur Stalbi un Umurgu.

Aicinām autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem "Positivus" norises vietas tuvumā, jo ir paredzama liela kājāmgājēju plūsma gan šķērsojot Tallinas šoseju, gan pārvietojoties gar to. Nepieciešamības gadījumā satiksmi regulēs ceļu policija.

Turpinās ceļa remontdarbi "Vidzemē" uz Valmieras šosejas (A3). Posmā no Rubenes līdz Mellupes tiltam ir septiņi luksofori un autovadītājiem jārēķinās ar papildu stundu ceļā.

Stunda būs nepieciešama autovadītājiem, lai šķērsotu 25 kilometrus garo remonta posmu ar septiņiem luksoforiem uz Vecpiebalgas ceļa (P30).

Arī uz Siguldas šosejas Līgatnē turpinās darbi – tur satiksmi vienā posmā regulē luksofori.

Zemgalēievērojamākie būvdarbi notiek  autoceļa Rīgas HES–Jaunjelgava (P85)  posmā no Ķeguma Jaunjelgavas virzienā, tur jārēķinās ar papildu pusstundu ceļā, papildu 30 minūtes būs nepieciešamas, arī dodoties no Vecumniekiem Neretas virzienā (P73).

16.jūlijā, no plkst.8.00 līdz 17.00 uz autoceļa P73 Vallē remontdarbu ietvaros ir slēgts krustojums ar autoceļu Bauska–Aizkraukle (P87). Satiksmei izmantojams apbraucamais ceļš Valles robežās.

Būvdarbi notiek uz arī Bauskas šosejas (A7) posmā no Bauskas līdz Grenctālei, kur papildus būs nepieciešamas 20 minūtes ceļā.

Latgalē lielākie būvdarbi notiek vairākos posmos uz ceļa Rēzekne–Daugavpils (A13). Luksoforu posmi ir pie Rēzeknes Kārsavas virzienā, posmā pie Rušona ezera un no Medumiem līdz Lietuvas robežai.

Pie Rēzeknes jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem arī Rēzeknes apvedceļā (A15).

Informācija par būvdarbiem valsts autoceļu tīklā ir pieejama VAS "Latvijas Valsts ceļi" mājaslapā www.lvceli.lv , kā arī pa diennakts bezmaksas informatīvo telefonu 80005555 un aplikācijā "Waze".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)