Banner 980x90

Ceturtdien slēgs satiksmi uz tilta pār Salacu Staicelē 

Foto: Evija Trifanova/ LETA
Foto: Evija Trifanova/ LETA
Tilta laiduma betonēšanas darbu laikā ceturtdien 7.jūlijā, laika posmā no plkst.9.00 līdz plkst.12.00 daļēji slēgs satiksmi pār Salacas tiltu Staicelē.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Latvijas Valsts ceļu komunikācijas daļa, sabiedrisko un operatīvo transporta līdzekļu kustību pāri tiltam saglabās. Remontdarbu objektu varēs apbraukt izmantojot vietējo autoceļu Staicele-Puršēni–Rozēni (V118) caur Puršēniem.

Latvijas Valsts ceļi lūdz autovadītājus sekot līdzi izvietotajām ceļa zīmēm un norādījumiem.

Šī gada pavasarī uzsākti valsts reģionālā autoceļa Ainaži–Matīši (P15) posma no 27,5 līdz 29,9 km rekonstrukcijas darbi, kā ietvaros notiek arī tilta pār Salacu pārbūve.

Autoceļš atrodas pašvaldības pārziņā un saskaņā ar Alojas novada domes slēgto līgumu rekonstrukcijas darbus veic SIA "8.CBR".

Rekonstrukcijas darbu ietvaros veiks tilta pār Salacu pārbūvi, lietus kanalizācijas un apgaismojuma izbūvi, kā arī autobusu pieturvietu sakārtošanu.

Darbus plānots pabeigt šī gada oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)