Banner 980x90

Dalās pieredzē par darbu skolā un dalību projektā "Iespējamā misija"

No 26.-28.martam Rīgā notika Latvijas Konservatīvās Jaunatnes apvienības (LKJA) organizēta Ziemeļvalstu Konservatīvo studentu apvienības Padomes sēde un seminārs par izglītību "Education- the cornerstone for Baltic’s revival? The experience of Nordicregoion". Tajā piedalījās pārstāvji no Igaunijas, Somijas, Francijas, Ungārijas un Latvijas, starp tiem arī "Iespējamās misijas" dalībnieks un Limbažu 1.vidusskolas matemātikas skolotājs Mārtiņš Kālis, informē Latvijas Konservatīvās jaunatnes apvienība.
Mārtiņš Kālis dalījās savā pieredzē par darbu skolā un projektu Iespējamā misija. Par augstākās izglītības reformām runāja Latvijas studentu apvienības pārstāvis Rinalds Gulbis.

Ziemeļvalstu Konservatīvo studentu apvienības Padomes sēde notika svētdien Ziemeļu ministru Padomes Latvijas birojā. Sēdes laikā dalīborganizācijas vienojās par Ziemeļvalstu un Baltijas valstu pārstāvju stratēģiju Eiropas līmeņa starptautiskajās organizācijās, kā pamatnosacījumu izvirzot savstarpēju Ziemeļvalstu un Baltijas valstu atbalstu un vienotību stratēģiskos jautājumos.
{baneris}
Tāpat tika apspriesta kopīgu rezolūciju sagatavošana par šobrīd ES aktuāliem jautājumiem, tā piemēram, jaunatnes nodarbinātību ES 2020 kontekstā un bērna kopšanas atvaļinājuma apmaksas kārtību.

Pasākums notika ar Konrāda Adenauera fonda un Ziemeļu ministru Padomes atbalstu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)