Banner 980x90

Decembrī apbalvos Limbažu novada sporta laureātus 

Publicitātes foto/ Foto: oclimbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: oclimbazi.lv
Sestdien, 10.decembrī Limbažu bērnu un jauniešu centrā notiks notiks ikgadējs pasākums, kurā apbalvos Limbažu novada labākos sportistus 2016.gadā. 

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Olimpiskajā centrā "Limbaži" (OC Limbaži), līdz ceturtdienai, 24.novembrim, aizpildot noteiktu pieteikumu, iespējams izvirzīt piemērotāko pretendentu kādai no 11 nominācijām:

*Gada sporta spēļu komanda
*Gada sportists
*Gada sportiste
*Gada treneris
*Gada sporta skolotājs
*Labākais tehnisko sporta veidu sportists/sportiste
*Labākā komanda individuālajos sporta veidos
*Paraugs sportā
*Mūža ieguldījums sportā
*Populārākais sportists
*Populārākā sportiste

Lai pretendētu uz kādu no tituliem, jābūt augstvērtīgiem sportiskajiem rezultātiem 2016.gadā. Piemēram, uz "Gada sportista" godu var pretendēt sportisti, kuri:

*ar augstvērtīgiem rezultātiem popularizē Limbažu novada vārdu, piedaloties sacensībās;
*ir oficiālo sacensību – Latvijas pieaugušo čempionātu/kausu godalgoto vietu ieguvēji; ir iekļuvuši Latvijas valsts izlases sastāvā (federācijas apstiprinājums) un piedalījušies pasaules, Eiropas, Baltijas valstu čempionātos vai sportisti, kuri izpildījuši Olimpisko un Paralimpisko (turpmāk - Olimpisko) spēļu kvalifikācijas normatīvu un iekļauti Latvijas Olimpiskās komandas sastāvā.

Nomināciju "Par mūža ieguldījumu sportā" var iegūt persona, kura ir devusi ieguldījumu novada sporta attīstībā, strādājusi sporta jomā vairāk nekā 20 gadus un nav apbalvota ar šo titulu iepriekš.

Savukārt, nominācijā "Gada sporta skolotājs" izvirzīti pedagogi, kuri Limbažu novada izglītības iestādēs organizē sportiskas aktivitātes, pārstāv Limbažu novadu citu reģionu un Latvijas mēroga sacensībās, ir aizrautīgi un motivējoši pedagogi.

Ar visu Limbažu novada sporta laureāta nolikumu iespējams iepazīties šeit.

Pieteikumus aicina sūtīt elektroniski uz Olimpiskais@limbazi.lv vai atnest uz OC Limbaži Parka ielā 36. Pieteikuma veidlapas pieejamas OC Limbaži mājas lapā.

Visus pieteikumus izvērtēs īpaša komisija un katrā nominācijā izvēlēs vienu. Balsojums par nomināciju "Populārākais sportists" notiek elektroniski šeit. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)