Banner 980x90

Dienas horoskops 21.janvārim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Būsi izvēles priekšā un īsti nespēsi dalīt savu uzmanību. Šķitīs, ka tev trūkst laika, lai ar visu tiktu galā. Vakarā centies salikt domas pa plauktiņiem! 

Vērsis Ieturi distanci ar svešiniekiem, neizpaužot pārāk daudz informācijas par sevi. Esi uzmanīgs un prātīgs, runājot par savu privāto dzīvi. Ja iespējams, tad izvairies no šīs tēmas. 

Dvīņi Par saviem pēdējā laika piedzīvojumiem izmisīgi vēlēsies dalīties ar kādu sev tuvu cilvēku, taču tas pagaidām var pagaidīt! Par nepabeigtiem plāniem pagaidām nevienam nestāsti!

Vēzis Vēlēsies atpūtu un jutīsi, ka esi to pelnījis. Pēdējā laikā esi bijis pārāk nevīžīgs pret savu veselību. Centies to mainīt! 

Lauva Būsi par kaut ko noraizējies un ar nevienu par to nevēlēsies dalīt, taču šoreiz neklusē, bet pasaki, kā jūties. Apkārtējie būs saprotoši!

Jaunava Meklēsi zelta vidusceļu un kompromisu. Reizēm visas atbildes slēpjas deguna galā! Nemeklē tās apkārt!

Svari Radīsies vēlme komunicēt un tikt atpazītam. Šodien centies būt labs pret ikvienu un nevienu neaizskart! 

Skorpions Neklausies tajā, ko saka apkārtējie. Šoreiz tieši tev pašam būs taisnība. Esi uzstājīgāks un neatkarīgāks!

Strēlnieks Kāds ļoti vēlēsies ar tevi skaidroties, taču esi mierīgs un piekāpīgs, neiesaistoties nekam nevajadzīgās diskusijās par nesvarīgām lietām. Pievērsies saviem tuvajiem!

Mežāzis Ideāla diena, lai darītu praktiskas lietas, kas nepieprasa lielas koncentrēšanās spējas. Šodien labprāt dzīvosies savu domu un nākotnes vīziju pasaulē.

Ūdensvīrs Tavi pūliņi visu sakārtot saskaņā ar saviem priekšstatiem pārvērtīsies galvenokārt tukšā runāšanā, tāpēc nesoli to, ko nevari izdarīt!

Zivis Mēģini saprast, ka dzīve nesastāv tikai no uzvarām un zaudējumiem, darba vai kaujas lauka, bet arī no citām lietām. Šodien pievērsies tikai pašam svarīgākajam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)