Banner 980x90

Dienas horoskops 27.oktobrim

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Auns Tev kārtīgi ir jāietaupa sava enerģija. Tā, it kā gatavotos kam nopietnam, jo šodien lietas ieņems neparastu stāvokli – būs jāmāk ar to tikt galā.

Vērsis Šodienas notikumi tevi darīs laimīgu. Patiks atrasties uzmanības centrā, komunikācija ir bez maz vai obligāta. Īstais laiks, lai svaidītos ar idejām.

Dvīņi Padomu prasi tiem, kuriem uzticies. Nāksies šodien atbildēt par savu rīcību – pirmo reizi būsi šādā situācijā, bet vismaz zināsi, kā turpmāk rīkoties labāk nevajag.

Vēzis Sevi šodien būs jāvelta darbam – parādi citādāku pieeju tiem, zem kuriem strādā, un tu tiksi attiecīgi novērtēts – ir vērts riskēt.

Lauva Šodien būs jāpieņem nopietni un svarīgi lēmumi saistībā ar darbu. Neskaties tikai taisnā virzienā – pastāv iespēja satikt kādu īpašu cilvēku.

Jaunava Šķitīs, ka visa pasaule ir nostājusies pret tevi, bet esi aizmirsis tos, kuri vienmēr ir blakus. Nedomā par izgāšanos, pirms vispār esi pamēģinājis.

Svari Pārāk nerakņājies pagātnē- tas tev tikai sagādās nevajadzīgas ciešanas. Mēģini atcerēties labos, ne sliktos laikus.

Skorpions Šodien miega bads tevi ietekmēs ļoti negatīvi. Būsi galīgi noskumis, dusmīgs, kaitinošs un nesavaldīgs. Uzmanies!

Strēlnieks Šodien sapratīsi, ka cilvēks, kurš tev vienmēr ir nepaticis, patiesībā ir diezgan līdzīgs tev – var pat izveidoties jauna draudzība.

Mežāzis Šodiena ir par jauniem sākumiem – vari uzņemties jaunas avantūras. Pieņemsi kādu traku lēmumu, kuru pēc tam nenāksies nožēlot.

Ūdensvīrs Apjukums un bailes no visa neļaus izdarīt visu šodien ieplānoto. Vakarā visas raizes vajadzēs nolikt malā un darīt to, kas sirdij ir daudz tuvāks.

Zivis Smelies labo garastāvokli no apkārtējiem cilvēkiem. Būs grūti saglabāt pozitīvismu, bet tas ir iespējams – atliek tikai censties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)