Banner 980x90

Dienas horoskops 6.februārim

Foto: Stock.XCHNG
Foto: Stock.XCHNG

Auns Nesteidzies ar lēmumu pieņemšanu, bet gan pakonsultējies ar kādu pieredzējušu cilvēku. Iespējams, ka nesekosi viņa ieteikumam, bet sapratīsi, ko pats vēlies!

Vērsis Sakārto prioritātes! Šāda rīcība ļaus ātrāk un pilnvērtīgāk veikt uzdotos pienākumus un cīnīties ar laika trūkumu!

Dvīņi Atvadīšanās no kāda tieši šajā brīdī nebūtu ieteicama. Ļauj tam notikt pamazām, lai tu uzreiz neizjustu tukšuma sajūtu, un tik ļoti nesāpinātu otru.

Vēzis No tavām raizēm nākas ciest arī apkārtējiem, un otrādi- citu raizes veicina tavas! Laiks atslēgties no visa!

Lauva Esi modrs un nepalaid garām svarīgu un noderīgu informāciju! Šodien kārtīgi padomā, un puzles gabaliņi ar laiku parādīs veselo ainu.

Jaunava Neuzvel vainu uz tiem, kas nav vainīgi! Šodien centies labo saskatīt it visā un atcerēties, ka arī slikta pieredze var galu galā novest arī pie kaut kā patīkama!

Svari  Nespried par citiem pēc tā, ko tu par viņiem esi dzirdējis! Tu nezini, kā tu rīkotos citu vietā, ja neesi gājis cauri tam pašam, tāpēc nenosodi viņus!

Skorpions Atskaties atpakaļ un pakavējies atmiņās, padomā, cik tālu jau esi ticis un cik tālu tev vēl jāiet! Šodienu pavadi pašizglītojoties!

Strēlnieks  Nerausti kaķi aiz astes un neizaicini likteni! Šodien esi maksimāli piesardzīgs, netici visam, ko tev saka!

Mežāzis  Esi iecietīgs un centies paciest citu komentārus. Lieku strīdu sacelšanai būs lielas un ilgstošas sekas, tāpēc paklusē, ja tevi kaut kas neapmierina!

Ūdensvīrs Esi modrs! Iespējams, ka pieķersi kādu melos, tāpēc klausies uzmanīgi un atceries sīkumus! Dienas otrajā pusē pavadi laiku izglītojoties!

Zivis Neiespringsti uz sīkumiem, bet gan uz notiekošo skaties no cita aspekta. Atceries – vienmēr var būt sliktāk!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)