Banner 980x90

Dzīvojamā mājā Alojā dzēsts ugunsgrēks 20 kvadrātmetru platībā

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Pirmdien, 2.janvārī, plkst.16.54 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Baznīcas ielu Alojā, kur ugunsgrēks bija izcēlies divstāvu dzīvojamā mājā.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē VUGD Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Vidzemē Sandra Vējiņa, ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji glābēji konstatēja, ka pa ēkas pirmā stāva logu nāk liesmas. Nekavējoties Limbažu, Alojas un Mazsalacas ugunsdzēsēji glābēji uzsāka dzēšanas darbus, lai nepieļautu tālāku uguns izplatību. Kopumā ugunsgrēkā izdega ēkas pirmajā stāvā esošā virtuve un vannas istaba 20m2 platībā. Ugunsgrēks tika nodzēsts plkst. 19.22.Plkst. tību. Kopumā ugunsgrēkā izdega ēkas pirmajā stāvā esošā virtuve un vannas istaba 20m2 platībā. Ugunsgrēks tika nodzēsts plkst. 19.22.

Laika posmā no 2017.gada 2.janvāra plkst. 6.30 līdz 3.janvāra plkst. 6.30, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests Vidzemē saņēma divus izsaukumus – abus uz ugunsgrēku dzēšanu.

  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)