Banner 980x90

EKO diena Limbažu sākumskolā

Šonedēļ Limbažu sākumskolā interesanti aizvadīta Eko diena, informē Limbažu sākumskolas skolēnu pašpārvaldes konsultante Indra Ābele.

Visu mācību gadu Limbažu sākumskolas skolēni aktīvi iesaistījušies izlietoto bateriju un makulatūras vākšanā. Martā noslēdzas SIA "Zaļā josta" organizētie konkursi, tāpēc skolēnu pašpārvalde organizēja akciju "Dzīvo "Zaļi".

Trešdien, 25.martā, mācību diena aizritēja neparastāk, jo starpbrīžos skolēni nespēlēja ierastās spēles, bet piedalījās dažādās eko aktivitātēs. Noskaidroja zinošākos, veiklākos atkritumu šķirotājus, meklēja interesantus pielietojumus plastmasas glāzītēm, lika ZAAO un "Zaļās jostas" puzles.

Liela interese bija par āķīgajiem vides jautājumiem, atkritumu šķirošanu. Uz vietas tika sacerēti dzejolīši par Eko tēmu. Pēcpusdienā klašu komandas gatavoja aizraujošas spēles no izlietotu iepakojumu materiāliem. Pēc Lieldienām skolā notiks šo spēļu turnīrs.

Limbažu sākumskola šajā mācību gadā savākusi 16 173 kg makulatūras

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)