Banner 980x90

Ekstrēmais ceļotājs Bruno Šulcs: aicinu katru cīnīties par savu mērķi

"Es savās uzstāšanās reizēs saku – visiem tagad nav obligāti jāņem riteņi un jākāpj kalnos, lai kaut ko pierādītu. Es aicinu katru cīnīties par savu mērķi! Vienalga kādu, kaut pašu mazāko, bet cilvēkam jātiek pāri sev. Jāpierāda – es to varu! Manā uztverē tas ir svarīgi," intervijā, runājot par saviem ceļojumiem un tajos piedzīvoto, pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv atklāj inženieris, ekstrēmais ceļotājs, vairāku grāmatu un dokumentālo filmu autors Bruno Šulcs.

Piedāvājam nelielu video ieskatu sarunā ar B.Šulcu, bet visu interviju lasiet Pilseta24.lv portālos trešdien, 31.oktobrī.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)