Banner 980x90

Gefco grupa paziņo par IJS Global iegādi, tādējādi nostiprinot savas gaisa un jūras pārvadājumu pakalpojumu iespējas

Publicitātes foto
Publicitātes foto
GEFCO grupa, globālais industriālās loģistikas spēlētājs un Eiropas līderis automobiļu loģistikā, ir parakstījis līgumu ar privātā kapitāla fondu Nimbus par holandiešu kompānijas IJS Global iegādi, kas specializējusies gaisa un jūras kravu pārvadājumos.

GEFCO grupa un IJS Global savstarpēji papildina viens otra darbību gan kompetences ziņā, gan ar ģeogrāfiskā tīkla sniegtajām iespējām kravu pārvadājumos. IJS Global iegāde sniegs pievienoto vērtību visām ieinteresētajām pusēm: klientiem, partneriem, piegādātājiem un darbiniekiem.Kompānijas IJS Global iegāde pilnībā saskan ar GEFCO grupas un IJS Global izaugsmes stratēģiju. Jaunais uzņēmums tiks pozicionēts kā vēlamais sadarbības partneris starptautiskajiem ražotājiem, kas ir vērsti uz izaugsmi un konkurētspēju. Rezultātā klientiem būs pieejami plašāki globālās loģistikas pakalpojumi, kā arī iespēja optimizēt kompleksas kravu piegādes ķēdes. Augsta līmeņa ekspertīze un plašs tīkla pārklājums IJS Global tīkls ievērojami papildina GEFCO grupas darbību, kas aptver četrdesmit valstis.

IJS Global iegāde sniegs iespēju GEFCO grupai attīstīt pakalpojumu sniegšanu divos galvenajos kravu pārvadājumu tīklos pasaulē - Ķīnā un Dienvidaustrumu Āzijā no vienas puses, un Amerikas Savienotajās Valstīs no otras puses. Apvienošanās sniegs iespēju GEFCO paplašināt Eiropas tīklu, nodrošinot lielāku pārklājumu Apvienotajā Karalistē, Nīderlandē, Vācijā, kā arī nostabilizēt pozīcijas Austrālijas tirgū. Pateicoties IJS Global kompetencei starpkontinentālajos gaisa un jūras kravu pārvadājumos, GEFCO grupa turpmāk palielinās loģistikas un transporta pakalpojumu klāstu - gan multimodāla transporta pakalpojumus līdz noliktavām, muitas un nodokļu pārvaldību, gan arvien sarežģītāku piegādes ķēžu integrētās koordinācijas vadību. Abu uzņēmumu apvienotās zināšanas būtiski paplašinās loģistikas risinājumu klāstu ārvalstu klientiem.

Jāatzīmē, ka IJS Global klientu portfelis papildinās GEFCO grupas klientu bāzi un paātrinās tās dažādošanos, kā galveno fokusu saglabājot loģistikas pakalpojumu nodrošināšanu ražošanas nozarei. Šis iegādes process pilnībā saskan ar GEFCO grupas ārējās izaugsmes stratēģiju. Līdzās starptautiskajai attīstībai, ģeogrāfiskā izvietojuma un sektoru dažādošanai, stratēģijas mērķis ir radīt visus nepieciešamos apstākļus uzņēmuma vērienīgai izaugsmei līdz 2020. gadam, kā arī nostiprināt savas kā nozīmīga globāla industriālās loģistikas spēlētāja pozīcijas. Turpina Luks Nadāls (Luc Nadal), GEFCO grupas valdes priekšsēdētājs: "IJS Global iegāde pilnībā saskan ar mūsu attīstības stratēģiju. Apvienošanās process ļaus GEFCO uzlabot savas pozīcijas, kļūstot par pieprasītāku partneri starptautiskajiem ražotājiem. Mūsu misija ir sniegt pievienoto vērtību mūsu klientu piegādes ķēdēm, tādējādi palīdzot viņiem sasniegt lielāku izaugsmi un konkurētspēju." Sjoerds Van Lūns (Sjoerd Van Loon), IJS Global izpilddirektors uzsver: "Mēs esam pagodināti pievienoties GEFCO grupai, kas ir globālais līderis loģistikā ar augstu pievienoto vērtību. Abu uzņēmumu tīkli savstarpēji papildinās viens otru un uzlabos mūsu servisa piedāvājumu galvenajos pasaules tirgos. Mēs ar nepacietību gaidām, kad varēsim apvienot mūsu komandu zināšanas un pieredzi, lai sekmētu izaugsmes iespējas".

Par GEFCO grupu GEFCO piedāvā izveidot un izpildīt loģistikas plānus kopā ar ražotājiem, radot pievienoto vērtību, kas stiprina viņu konkurētspēju. Pakalpojumi, kurus GEFCO sniedz saviem klientiem, balstās uz kompetenci, kas gūta pēdējo 65 gadu laikā, īpaši automobiļu industrijā – vienā no sarežģītākajām jomām ar augstākajām prasībām. Strādājot 150 valstīs, GEFCO ir viena no top 10 Eiropas vadošajām loģistikas grupām. 2014. gadā GEFCO sasniedza 4,1 miljardu eiro lielu apgrozījumu un nodarbināja 11 500 darbinieku. Ar vairāk nekā 350 pārstāvniecībām visā pasaulē, GEFCO turpina izvērst savu darbību Centrālāzijā, Centrālajā un Austrumeiropā, Vidējos Austrumos, Austrumāzijā un Dienvidamerikā.

Par IJS Global IJS Global, kas dibināts 2004.gadā, ir loģistikas uzņēmums, kas piedāvā kravu pārvadājumu pakalpojumus un piegādes ķēdes risinājumus klientiem visā pasaulē. Uzņēmuma galvenais birojs atrodas Amsterdamā, Nīderlandē. IJS Global sniedz pakalpojumus augsto tehnoloģiju produktu un elektronikas, plaša patēriņa preču, gaisa telpas, aizsardzības, kuģniecības un rezerves daļu ražošanas industrijām, un tam ir plaša pieredze un kompetence veselības aprūpes jomā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)