Banner 980x90

Iespēja uzzināt vairāk par veiksmīgiem ES projektiem Vidzemē

Vidzemes plānošanas reģions (VPR) izsludinājis konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" 5.kārtu. Tajā ikviens iedzīvotājs aicināts atbildēt uz desmit jautājumiem par Vidzemes reģionā veiksmīgi īstenotiem ES struktūrfondu projektiem.

Kā pilsētas informācijas portālu tīklam Pilseta24.lv ziņo VPR,  konkursa 5.kārtas jautājumi meklējami šeit un pareizās atbildes gaidīs līdz 31.maijam.

Aprīļa beigās noslēdzās konkursa 4.kārta. Uz kārtas jautājumiem pareizi atbildējuši 60 dalībnieki, no kuriem trīs - Baiba Mince no Valmieras, Dzidra Ješkina no Vecpiebalgas novada un Evija Štālmane no Burtnieku novada, iegūst veicināšanas balvas no VPR.

Pareizās atbildes uz 4.kārtas jautājumiem iespējams atrast tīmekļa vietnē "vidzeme.lv".

Dalība konkursā ne tikai paplašina konkursantu zināšanas par to, kur reģionā veiksmīgi ieguldīti ES struktūrfondu līdzekļi - meklējot pareizās atbildes, tiek apzināti produkti un pakalpojumi, par kuriem līdz šim konkursanti nav zinājuši. Turklāt produkti attīstīti, ieguldot struktūrfondu līdzekļus. Tādējādi, piedaloties konkursā, tiek gūta gan praktiski noderīga informācija ikdienai, gan arī konkursanti tiek mudināti smelties idejas savai attīstībai un, kas zina - varbūt drīzumā arī kāds no konkursa dalībniekiem izmēģinās veiksmi ES struktūrfondu piesaistē, lai attīstītu savu sen lolotu sapni.

Katru mēnesi starp tiem konkursa dalībniekiem, kas pareizi atbildējuši uz visiem konkursa jautājumiem tiek izlozēti 3 laimīgie, kuri īpašumā saņem veicināšanas balvas no Vidzemes plānošanas reģiona, savukārt gada beigās tie, kas būs piedalījušies visās konkursa kārtās un pareizi atbildējuši uz visiem jautājumiem, cīnīsies par galveno balvu. Tās izloze notiks 2015.gada decembrī.

Ar konkursa "ES struktūrfondi Vidzemē" nolikumu  var iepazīties šeit.

Konkurss tiek rīkots projekta "Tehniskā palīdzība Vidzemes plānošanas reģiona ES fondu informācijas centra darbībai" (vienošanās Nr. VSID/TP/CFLA/11/03/003) ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)