Banner 980x90

Igaunija uz "Positivus" nosūta sešus policistus

Foto: Edijs Pālens/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA
Igaunijas Policijas un robežsardzes departamenta Rietumu prefektūra uz Latviju nosūtīs sešus savus darbiniekus, lai palīdzētu gādāt par kārtību šajā nedēļas nogalē Salacgrīvā notiekošajā mūzikas festivālā "Positivus", informēja pārvaldes preses dienestā. 

Rietumu prefektūra cieši sadarbojas ar Latvijas kolēģiem Vidzemē, un kopīgais rīcības plāns paredz abu pušu policistu iesaisti masu pasākumu kārtības nodrošināšanā. Saistībā ar to Rietumu prefektūras policisti jau vairākus gadus ir devušies uz "Positivus", savukārt policisti no Latvijas pērn strādāja Pērnavā notikušajā festivālā "Weekend Festival". Abus pasākumus apmeklē mūzikas mīļotāji gan no Latvijas, gan Igaunijas.

Sešu Igaunijas policistu galvenais darba uzdevums "Positivus" būs palīdzēt nepatikšanās nonākušiem festivāla apmeklētājiem no Igaunijas. Viņi arī palīdzēs Latvijas kolēģiem tulkot situācijas ar Igaunijas iedzīvotāju iesaisti, kā arī patrulēs festivāla norises teritorijā.

Pērn "Positivus" apmeklēja ap 5000 cilvēkiem no Igaunijas.

Jau vēstīts, ka festivāls "Positivus 2016", kas šovasar svin savu desmito jubileju, notiks Salacgrīvā no 15. līdz 17.jūlijam. Šogad "Positivus" festivāla galvenie mākslinieki būs britu popmūziķe Elija Goldinga, pankroka leģenda Igijs Pops un franču grupa "M83".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)