Banner 980x90

Informē par satiksmes ierobežojumiem pār Salacas tiltu Staicelē

Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Ilustratīvs foto/ Foto: Limbazi24.lv
Sakarā ar Staiceles pilsētas tranzītielas un tilta pār Salacu (valsts reģionālā autoceļa P15 Ainaži – Matīši posms no 28,674 līdz 29,919 km) pārbūves darbiem, ceturtdien, 7.jūlijā no plkst.9.00 līdz plkst.12.00 tilts būs slēgts satiksmei, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Alojas novada pašvaldībā. 

Satiksmes caurlaide notiks:

No plkst.8.35 līdz plkst.9.06;
no plkst.11.36 līdz plkst.11.50

Satiksmes ierobežojuma laiki izvēlēti, balstoties uz sabiedrisko autobusu kustības grafiku.

Būvdarbu laikā satiksme pār tiltu organizēta pa vienu joslu. Īpaša uzmanība jāpievērš tam, ka tilta šķērsošanai ir noteikts transportlīdzekļa maksimālais platuma ierobežojums – 2,80 m, tāpēc transportlīdzekļiem, kas pārsniedz šo platuma atzīmi, ieteikts apbraucamais ceļš caur Puršēniem un Rozēniem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)