Banner 980x90

Informēs par Vidzemes kultūras programmas projektu sagatavošanu

Vēl var paspēt uz Vidzemes plānošanas reģiona rīkotajiem informatīvajiem semināriem par projektu pieteikumu sagatavošanu "Latvijas valsts mežu atbalstītās Vidzemes kultūras programmas 2015" projektu konkursam. Pēdējie semināri norisināsies 23. martā Limbažos un Smiltenē.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Vidzemes plānošanas reģionā, seminārs Limbažos, Limbažu novada pašvaldībā, sāksies plkst.10.00.

Interesentus aicina apmeklēt seminārus, lai saņemtu atbildes uz sev interesējošiem jautājumiem un uzzinātu par projektu pieteikumu sagatavošanas kārtību un šī gada programmas prioritātēm un mērķiem.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka no 9.marta līdz 9.aprīlim plkst. 17.00 izsludināts "Latvijas valsts mežu atbalstītās Vidzemes kultūras programmas 2015" projektu konkurss.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)