Banner 980x90

Iniciatīvai "Uzslavē labu servisu" pieteikušies 45 uzņēmumi no Latvijas

Šogad iniciatīvai "Uzslavē labu servisu" pieteikušies 45 uzņēmumi no Latvijas, aģentūru LETA informē kampaņas iniciatora un organizatora - reklāmas aģentūras "Vuca" - pārstāvji.

Daži no pieteiktajiem uzņēmumiem iesaistās iniciatīvā ar vairākiem zīmoliem.

Kopumā iniciatīvā iesaistīsies 54 zīmoli ar vairāk nekā 550 klientu apkalpošanas vietām visā Latvijā. Dalībnieku vidū ir tādi privātie zīmoli kā "Narvesen", "CreditOn", "Jysk", BTA, "Tavex", DPD, "BigBank", "Apotheka", "Altum", "220.lv" un citi.

Kampaņai pieteikušās arī iestādes no valsts un pašvaldību sektora. Šo iestāžu vidū ir "Rīgas namu pārvaldnieks", "Latvijas Dzelzceļš", Rīgas domes Īpašuma departaments, Valsts ieņēmumu dienests, Rīgas pilsētas būvvalde un citas iestādes.

Jau vēstīts, ka iniciatīva Latvijā tiek īstenota 12.gadu un tās laikā tiks noskaidroti un apbalvoti uzņēmumi un to darbinieki vairāk nekā 48 nominācijās.

Kampaņa norisināsies no 1.marta līdz 31.martam, kad ikviens Latvijas iedzīvotājs tiks aicināts uzslavēt uzņēmumus un dalīties pozitīvajā pieredzē saistībā ar klientu apkalpošanu. Klientu servisa izcilības balvas tiks pasniegtas 14.aprīlī.

Pagājušajā gadā iniciatīvā piedalījās un apbalvojumus ieguva tādi uzņēmumi kā "Kolonna Hotels Group", "Oriflame Latvija", "BTA Insurance Company", "DNB banka", "RD Electronics", "Būvniecības ABC", "Daily", "Baltcom TV", "Ekspo birojs", Valsts ieņēmumu dienests un citi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)