Banner 980x90

Izvēloties mājokli, jāvērtē kvalitāte, energoefektivitāte, apkārtējā infrastruktūra un drošība

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Izvēloties jaunu mājokli, klienti rūpīgi analizē dzīvokļu cenas, ēkas kopējo kvalitāti, tās energoefektīvos risinājumus, apkārtējo infrastruktūru un projekta drošības risinājumus, skaidro būvniecības uzņēmuma un nekustamo īpašumu attīstītāja SIA "YIT Celtniecība" speciālisti. 

Viens no svarīgākajiem nosacījumiem "YIT Celtniecība" projektos ir energoefektīvu risinājumu izmantošana. Jaunuzceltie daudzdzīvokļu nami saņem energoefektivitātes sertifikātu, kas nama iedzīvotājiem nozīmē iespēju panākt būtisku energoresursu ietaupījumu, veicot zemus maksājumus par patērēto siltuma enerģijas daudzumu.

Tāpat svarīgs noteikums jauna mājokļa iegādē, ir tā drošības risinājumi. Projektu attīstīšanā ir jādomā par nama iedzīvotāju drošību, uzstādot sētu apkārt teritorijai, apgaismojot to, kā arī video novērošanas kameras.

Turpina "YIT Celtniecība" valdes priekšsēdētājs Andris Božē: "Attīstot jaunus projektus, ir svarīgi, lai tā kvalitāte atbilstu mūsdienu klientu prasībām. Tas nozīmē ne tikai kvalitatīvus apdares materiālus un racionālu dzīvokļu plānojumu, bet arī energoefektīvus risinājumus, kas ļaus ietaupīt siltumenerģiju, attīstītu apkārtējo infrastruktūru, zaļās zonas tuvumu un attīstītu sabiedriskā transporta pārklājumu. Arī drošības faktoram ir liela nozīme, izvēloties mājokli jaunajos daudzdzīvokļu projektos."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)