Banner 980x90

KNAB: konstatēti iespējami pārkāpumi priekšvēlēšanu aģitācijā

Iespējami pārkāpumi priekšvēlēšanu aģitācijas jomā no partiju puses ir konstatēti, šorīt telekompānijā LNT atzina Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks.

KNAB vadītājs gan atteicās runāt par konkrētiem gadījumiem, uzsverot, ka birojs vērtējumu par visām partijām paziņos vēlāk. Streļčenoks nesniedza vērtējumu nedz par bijušā Jūrmalas mēra Gata Trukšņa reklāmas aktivitātēm, nedz par Einara Repšes vadītās biedrības reklamēšanos un to, vai Repšes biedrības tēriņi tiks attiecināti uz "Vienotību".

Streļčenoks atzīmēja, ka no 2.maija sāksies vairāki jauninājumi attiecībā uz KNAB darbu un priekšvēlēšanu aģitāciju, piemēram, KNAB pirmo reizi vērtēs administratīvo resursu izmantošanu priekšvēlēšanu aģitācijā. Tas nozīmēs, ka amatpersonām, kas ir deputāti kandidāti, būs liegts parādīties valsts un pašvaldību uzturētos izdevumos.

KNAB priekšnieks īpaši vērsās pie iedzīvotājiem, aicinot ziņot par aizdomīgiem gadījumiem, kas varētu būt traktējami kā aizliegta aģitācija vai administratīvo resursu izmantošana.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)