Banner 980x90

Koka māju ražotājam "Super bebris" pērn apgrozījuma kritums un zaudējumi

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Koka māju ražotāja SIA "Super bebris" apgrozījums pērn samazinājās par 63% un bija 717 455 eiro salīdzinājumā ar 1,97 miljoniem eiro pirms gada, liecina "Firmas.lv" dati.

Uzņēmums pagājušajā gadā strādāja ar 95 956 eiro zaudējumiem salīdzinājumā ar 112 008 eiro peļņu 2014.gadā.

Kā norāda uzņēmumā, darbības profils joprojām ir līmētas koka būvdetaļas, līmēta koka frēzbaļķu mājas un saliekamās koka paneļu mājas. Gadā uzņēmums var saražot 10 000 kubikmetru līmēto koka būvdetaļu un aptuveni 80 dzīvojamās mājas ar apdzīvojamo platību 150 kvadrātmetri.

"Super bebris" koka konstrukciju ražošanā un dzīvojamo māju būvniecībā izmanto tikai vietējos koksnes resursus, lielu vērību pievēršot ekoloģijai un resursu taupīšanai. Kā populārākie realizētie ciematu projekti tiek minēti "Saulīši", "Zītari", "Vecdumbrāji", Langstiņi II", "Vācu kalni".

Līmētās koka būvdetaļas, līmēta koka frēzbaļķu mājas un koka paneļu mājas uzņēmums eksportē uz Spāniju, Franciju, Islandi, Angliju, Krieviju, Norvēģiju, Zviedriju, Vāciju, ASV.

Šogad "Super bebris" turpinās trešo valstu tirgu apgūšanu, kā arī plānots izstrādāt jaunus koka konstrukciju produktus un sākt to reklamēšanu tirgū.

"Super bebris" dibināts 2001.gadā Limbažos. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 14 228 eiro, tas nodarbina 32 darbiniekus.

Uzņēmuma vienīgais īpašnieks ir Igors Vasiļonoks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)