Banner 980x90

Labklājības ministrs Uldis Augulis apmeklēs Limbažus

Piektdien, 14.augustā, Limbažus apmeklēs Labklājības ministrs Uldis Augulis, lai ar Limbažu novada pašvaldības Domes vadību, deputātiem un nodaļu vadītājiem pārrunātu aktuālo sociālajā jomā.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, vizītes ietvaros ministram paredzēta tikšanās arī ar Limbažu novada sociālā dienesta darbiniekiem, VSAA Valmieras reģionālās nodaļas Limbažu klientu apkalpošanas centra vadību un Nodarbinātības valsts aģentūras Limbažu filiāles vadību.

Vizītes noslēgumā ministrs apmeklēs SIA "Madara 93" un tiksies ar Andri Bērzkalnu, lai pārrunātu jautājumu par skolēnu nodarbināšanu pasākuma "Nodarbinātības pasākumi vasaras brīvlaikā personām, kuras iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs" ietvaros.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)