Banner 980x90

"Laima" festivālā "Positivus" aicina uz Īsto brīžu zonu

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Latvijā mīlētākais saldumu zīmols "Laima" gada lielākajā mūzikas un mākslas festivālā Baltijā – "Positivus" – aicina uz unikālo "Laima" Īsto brīžu zonu, kur patīkamā atmosfērā festivāla viesiem ir iespēja atpūsties kopā ar draugiem, baudīt saldumus un gardus dzērienus, kā arī iesaistīties interesantās aktivitātēs un piedzīvot dažādus pārsteigumus, jo īstais brīdis ir tagad!

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja "Orkla Confectionery & Snacks Latvija" Sabiedrisko attiecību un komunikācijas vadītāja Lineta Mikša, "Laima" Īsto brīžu zonā ir iespēja nosūtīt mirkļa vēstnešus – speciāla dizaina pastkartes no festivāla – kādam īpašam cilvēkam. Visas pastkartes pēc festivāla tiks nosūtītas adresātiem. Savukārt, kad nosūtīts nozīmīgais ziņojums īpašajai personai, ir iespēja piedalīties loterijā un laimēt šokolādes piedzīvojumu "Laimas" šokolādes muzejā. Sociālajā tīklā "Facebook" paziņojot draugiem, ka atrodaties "Laima" Īsto brīžu zonā, vai iegādājoties kādu no "Laima" gardumiem, saņemsiet apliecinājumu, ka spējat uzdrīkstēties un baudīt mirkli, iegūstot īslaicīgo tetovējumu ar vēstījumu "Īstais brīdis ir TAGAD".

"Laima" Īsto brīžu zonā ierīkotajā kafejnīcā ir iespējams nobaudīt ne tikai "Laima" un "Staburadze" saldumus, bet arī uzkodas, aukstos dzērienus un īpaši uzmundrinošu kafiju, ko gatavo labākie Rīgas baristas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)