Banner 980x90

Latvijā izsludina solidaritātes programmu visiem HoReCa nozarē strādājošajiem

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Rūpējoties par visiem Latvijas izklaides industrijas darbiniekiem, izklaides un atpūtas vietu tīkls "Klondaika" izsludinājis unikālu solidaritātes programmu, kas paredz īpašu attieksmi pret saviem "amata brāļiem un māsām" – piedāvājot izklaides sfērā strādājošajiem ekskluzīvi veidotu dzērienkarti.

"Mēs ļoti labi zinām, ka izklaides industrijā strādājošo cilvēku noslodze ir ļoti liela – nemitīgi tiek skriets no maiņas uz maiņu. Tieši tāpēc solidaritātes programmas ietvaros mēs piedāvājam citu uzņēmumu darbiniekiem kvalitatīvu atpūtu, jo viņiem ir jāprot ne tikai čakli strādāt, bet arī atpūsties un atzīmēt veiksmīga darba cēliena noslēgumu," stāsta izklaides un atpūtas vietu tīkla "Klondaika" mārketinga direktors Aleksejs Krivcuns.

Piedalīties solidaritātes programmā aicināts ikviens atbilstošās profesijas pārstāvis vai pārstāve – bārmenis, viesmīlis, pavārs, zāles pārzinis, spēļu iekārtu pārraugs, krupjē, kā arī bāru, restorānu un spēļu zāļu vadītāji. Pastāv iespēja, ka pieaugot interesei un pieprasījumam no klientu puses – profesiju pārstāvju saraksts varētu tikt paplašināts.

Šo amatu pārstāvjiem, lai izmantotu atlaidi, vispirms būs jāpiereģistrējas pie bārmeņa, pierādot to, ka viņš tiešām strādā atbilstošā amatā. Savukārt pēc reģistrācijas viņiem tiks izsniegta īpaša karte, kas turpmākajiem pirkumiem automātiski piešķirs atlaidi ne tikai dzērieniem, bet visam bāra un restorāna sortimentam kopumā. P

lašāku informācija par piedāvājumu var jautāt izklaides un atpūtas vietu tīkla "Klondaika" filiālēs pie personāla. Izklaides industrijas darbiniekiem domātajā dzērienkartē par īpaši pazeminātām cenām atrodami visi populārākie alkoholiskie un bezalkoholiskie dzērieni, turklāt tie ir pieejami visās izklaides un atpūtas vietu tīkla "Klondaika" filiālēs.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)