Banner 980x90

Līdz Jūnijam sola pabeigt Kuivižu veloceliņu

Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
Publicitātes foto/ Foto: Salacgriva.lv
2016.gada rudenī uzsākās gājēju un velosipēdistu ceļa ierīkošana uz autoceļa A1 Rīga (Baltezers) - Igaunijas robeža (Ainaži) 90,80. - 92,20. km Kuivižos. Šis ir turpinājums veloceļam, kas jau agrāk izbūvēts no Salacgrīvas puses. Darbus veic SIA Limbažu ceļi, to līgumcena ir 253 000 eiro.

Atbildīgais būvdarbu vadītājs Ziedonis Kalniņš informēja, ka Veloceliņa garums 1,4 kilometri, līdz Kuivižu veikala autobusu pieturai. Lielākā daļa darbu ir veikti, atlicis izbūvēt  vēl vienu caurteku un uzklāt asfalta segumu. Celiņa platums 2,5 metri un tas paredzēts gājējiem un velobraucējiem. Šobrīd, ziemas periodā, ir tehnoloģiskais pārtraukums un darbi nenotiek, bet  darbi atsāksies aprīļa beigās maija sākumā, līdz jūnijam darbi būs pabeigti.

Tagad pa šo celiņu braukt nevar, to arī netīrīs, lai nesabojātu esošo segumu. Ja kāds grib pārvietoties, to var darīt, bet gājējiem tas nav atvērts, tas ir kā būvlaukums būvdarbu laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)