Banner 980x90

Lieldienu svinēšana Limbažos

Svētdien, 5.aprīlī, Limbažu kultūras nams ikvienu aicināja pulcēties laukumā pie strūklakas "Kamols", kur ciemojās Lieldienu Zaķis.

Šeit interesentiem bija arī iespēja apgleznot sejiņas. Visi limbažnieki tika aicināti izgatavot putnu būrīšus un kārtīgi izšūpoties.

Savukārt Limbažu muzejs vēl līdz plkst.15.00 aicina ikvienu uz Lieldienu pasākumiem pilskalnā. Tur iespējams krāsot olas (olas nopērkamas par pieciem centiem) un ripināt tās, kā arī kārtīgi izšūpoties šūpolēs. Pasākuma apmeklētājiem bez maksas ir arī iespēja uzkāpt pils tornī.

Pirmdien, 6.aprīlī, plkst.11.00 Limbažu bērnu un jauniešu centrs aicina uz koncertu "Raibu raibās Lieldieniņas". Pavasarīgus priekšnesumus sniegs bērnu kapela "Eži", vokālā grupa "Pogas" un tradīciju grupa "Dziesmu vācelīte", kā arī deju kolektīvs "Varavīksne". Svinību dalībnieki varēs doties rotaļās un piedalīties radošajās darbnīcās, atrakcijās un tradicionālos Lieldienu rituālos. Visi aicināti ņemt līdzi pašu krāsotas olas, jo notiks skaistāko olu izstāde!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)