Banner 980x90

Limbažnieki iepazīst kanisterapiju

Piektdien, 2.maijā, biedrība "Limbažu dzīvnieku draugi" visus interesentus aicināja uz ievadlekciju kanisterapijā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja biedrībā.

Ar teoriju un praktiskām demonstrācijām iepazīstināja Ingūna Tihomirova, Latvijas Kinoloģiskās Federācijas sociālo programmu atbalsta grupas vadītāja, kinoloģe –instruktore ar 16 gadu ilgu darba stāžu kinoloģijā, kanisterapijas asistente, veterinārā darbiniece un pedagoģe. Kanisterapijas suns - Dūda.

Kanisterapija ir terapijas veids, kur bērniem iespējams darboties kopā ar suņiem. Sunim ir jābūt ļoti pacietīgam, lai terapijas laikā bērns pilnvērtīgi ar to varētu darboties.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)