Banner 980x90

Limbažniekus īpaši neinteresē lapu izvešanas pakalpojumi

Rudenī limbažnieku interese par lapu izvešanas pakalpojumiem ir maza, vēsta laikraksts "Auseklis".

Šis pasākums Limbažu novadā ir par maksu, tādēļ iedzīvotāju interese par lapu savākšanu ir maza. Regulāri interesi izrāda Limbažu izglītības iestādes. Pilsētas iedzīvotājiem par lapu izvešanu nākas gādāt pašiem.

Rudenī ļoti bieži tiek novērots, ka savāktās lapas tiek mestas atkritumu urnās, to gan speciālisti neiesaka darīt, jo lapas kompostrēt iespējams tepat Limbažos un tās nav jāved uz Daibes poligonu.

SIA "Namsaimnieks" vadītājs Sandejs Pukšto laikrakstam "Auseklis" skaidroja, ka uzņēmums lapu izvešanas pakalpojumus privātpersonām nesniedz. "Namsaimnieks" izved vien viņu pakļautībā esošo sētnieku savāktās lapas. ZAAO šādu pakalpojumu nodrošina, protams, par maksu.

Kā informē laikraksts "Auseklis", Limbažu pilsētas pārvalde neorganizē lapu vākšanas akcijas. Budžetā šādām aktivitātēm nav iedalīta nauda, arī iedzīvotāji to nav rosinājuši.

Limbazi24.lv jau vēstīja, ka no 2.oktobra līdz sezonas beigām Limbažos, Tīruma ielā 7, darbojas zaļo atkritumu kompostēšanas laukums.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)