Banner 980x90

Limbažos apkure pieslēgta 99% uzņēmumu un iestāžu

Šobrīd Limbažos apkurei ir pieslēgti 40% Limbažu daudzdzīvokļu namu un jau 99% uzņēmumu un iestāžu, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Atlikušo daudzdzīvokļu māju iedzīvotāji apkurei var pieslēgties vai nu paši, ja to izdara apsaimniekotājs vai mājas vecākais, vai arī ar SIA "Limbažu Siltums" starpniecību, ja iedzīvotāji savāc vairāk nekā 50% parakstu.

"Limbažu Siltuma" valdes priekšsēdētājs Ainārs Grīviņš uzskata, ka, sākot no piektdienas, apkurei tiks pieslēgti pārējie vēl nepieslēgtie nami, jo tiek prognozēts, ka gaisa temperatūra pazemināsies līdz mīnus 10 grādiem.

Limbažos jebkuras mājas iedzīvotāji var pieslēgt siltumu paši, jo ir izveidota neatkarīgā sistēma. Bet, kā atzīst Grīviņš, problēma rodas tad, ja māju iedzīvotāji nespēj vienoties - vieni grib ātrāk siltumu saņemt, savukārt citi vēl vēlas pagaidīt.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)