Banner 980x90

Limbažos atjauno gājēju ietves

Limbažos notiek trotuāru renovācija Lībiešu ielā (posmā no Klostera ielas gar Limbažu ev.lut. baznīcu līdz bankas ēkas pagalma iebrauktuvei) un jaunas ietves bruģakmens seguma izveide vecās betona plākšņu ietves vietā krustojumā Jaunā iela - Dārza iela, kā arī gar ēku Jaunā iela 3.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste Agrita Vītola, darbus, kurus veic SIA "Limbažu ceļi", paredzēts pabeigt līdz jūlija beigām.

Kā pastāstīja Limbažu pilsētas un pašvaldības īpašumu apsaimniekošanas nodaļas vadītāja Ilze Pastva, ietvju atjaunošana pilsētā pakāpeniski turpināsies arī nākamajos gados, ņemot vērā budžeta iespējas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)