Banner 980x90

Limbažos atvērts jauns "Lattelecom" veikals

Foto: limbazi.lv
Foto: limbazi.lv

Šī gada maijā Limbažu novada pašvaldībā vērsās Limbažu novada iedzīvotāji ar lūgumu rast iespēju pārvietot SIA "Lattelecom" Limbažu klientu centru no Pasta ielas 3, Limbažos uz pieejamākām telpām, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja Limbažu novada pašvaldības administrācijas sekretāre Aija Kamala. 

Kā informēja Limbažu novada pašvaldības Domes priekšsēdētājs Didzis Zemmers, pašvaldība šī gada jūnijā nosūtīja "Lattelecom" vēstuli ar lūgumu klientu centru izvietot iedzīvotājiem pieejamākā vietā – piemērām jaunā tirdzniecības centra "Top!" telpās, kur tas būtu ne tikai viegli atrodams, bet arī ērti pieejams cilvēkiem ar kustību traucējumiem. Mēneša sākumā pašvaldība saņēma pozitīvu ziņu, ka ar 1.decembri jaunā tirdzniecības centra "Top" telpās, Rīgas ielā 23a, Limbažos ir atvērts jauns "Lattelecom" veikals. Jaunajam veikalam apmeklētāji esot ļoti daudz, tos piesaistot gan dažādais preču sortiments, gan arī piedāvātās atlaides. 

Limbažu novada pašvaldība izsaka pateicību SIA "Lattelecom", kas uzklausīja Limbažu novada pašvaldības un novada iedzīvotāju lūgumu. 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)