Banner 980x90

Limbažos iecerēts izveidot piemiņas vietu Limbažu kaujām

Valmiera, 10.nov., LETA. Limbažu pašvaldība iecerējusi līdz aiznākamajam gadam pie Mucenieku tilta ierīkot piemiņas vietu Latvijas un Igaunijas karavīriem, kuri 1919.gada jūnijā cīnījās kaujās pie Limbažiem, vēsta Limbažu novada pašvaldības informācija.

Līdz gada beigām iecerēts izstrādāt skiču projektu, taču pašu vietu izveidot līdz 2019.gada 20.jūnijam – Limbažu kauju simtgadi.

Pagaidām pie skiču projekta izveides strādā SIA "SB projekts". Šobrīd piemiņas vietu iecerēts veidot, lai tā būtu piesaistoša un mūsdienīga, taču tajā pašā laikā vēstot arī par vēsturiskajiem notikumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)