Banner 980x90

Limbažos kucēns meklē jaunus saimniekus

Palīdzība nepieciešama kādam piecus mēnešus vecam kucēnam Limbažos, kurš līdzšinējiem saimniekiem kļuvis lieks.

Kā laikrakstam "Auseklis" ziņoja kāds limbažnieks, Dārza ielā 8 aptuveni metru garā ķēdē pie bluķa pieķēdēts kucēns. Laikraksta pārstāvis kopā ar pašvaldības policijas darbiniekiem arī paši pārliecinājās, ka kucēns tiešām sēž piesiets dubļos.

Kā laikraksta un policijas darbiniekiem izdevās noskaidrot, suns pirms pāris mēnešiem bijis kā dāvana. Tad tas paaudzies un saimnieki nav varējuši tikt ar dzīvnieku galā, tādēļ tas izlikts pagalmā. Pašvaldības policijas darbinieki, tā sauktajam, suņa saimniekam pastāstījuši, ka dzīvnieka turēšana tik īsā ķēdē faktiski ir spīdzināšana un pilsētas teritorijā suņus pie ķēdes nemaz nedrīkst turēt. Saimnieks solījis dzīvnieku paņemt istabā. Tāpat saimniekam izrakstīta pavēste ar aicinājumu ierasties pašvaldības policijā.

Suņa līdzšinējais saimnieks gan laikrakstam "Auseklis" atzina, ka ir gatavs suni atdot, tādēļ mazajam tiek meklētas jaunas mājas. Ja kādam ir iespēja tās sniegt, aicina zvanīt uz tālr.: 26544004.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)