Banner 980x90

Limbažos notiks bezmaksas lekcija par veselīgu uzturu

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 26.novembrī, plkst.11.00 SIA "Limbažu Olimpiskais centrs" aicina apmeklēt bezmaksas lekciju par veselīgu uzturu, kas notiks Limbažu Galvenajā bibliotēkā, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Lekcijā paredzēts apskatīt tādas tēmas, kā veselīga uztura pamatprincipi, pamatuzturvielas, biežākās kļūdas ikdienas ēdienkartē, pārtikas pagatavošanas veidi. mīti par uzturu, fizisko aktivitāšu un miega režīms mijiedarbībā ar uzturu, uzturs fiziski aktīvajiem, imunitātes stiprināšana, sāpju mazināšana un noskaņojuma uzlabošana ar pārtikas palīdzību, pareizs šķidruma uzņemšanas režīms un pamatprincipi, zarnu mikrofloras veselība, uztura bagātinātāji, to lietošanas nepieciešamība un citas interesantas tēmas.

Tāpat apmeklētāji varēs noskaidrot, kā pareizi izvēlēties un iegādāties produktus veikalā.

Lekciju vadīs Latvijas diētas un Uztura speciālistu asociācijas biedre, uztura speciālite Alise Kindzule Ldusa.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)