Banner 980x90

Limbažos notiks starptautiskās smaiļošanas un kanoe airēšanas sacensības "Sudraba airi"

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Piektdien, 3.jūnijā un sestdien, 4.jūnijā Olimpiskā centra "Limbaži" airēšanas bāzē notiks starptautiskās smaiļošanas un kanoe airēšanas sacensības "Sudraba airi". Sacensības notiks smailīšu un kanoe vieniniekos un divniekos 200m distancē un 4x200m stafetē vīriešu un sieviešu, junioru, jauniešu, kā arī zēnu un meiteņu vecuma grupās.

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldīā, piektdien, 3.jūnijā plkst.15.00 notiks priekšbraucieni visās laivu klasēs un stafešu pusfināli, bet sestdien, 4.jūnijā sacensības sāksies ar atklāšanas parādi plkst.10.00 un izšķirošajām cīņām – pusfināliem un fināliem.

Smaiļotāji un kanoe airētāji vīriešu konkurencē k-1 un c-1 200m cīnīsies par galveno balvu - sudrabkaļa Oļega Auzera izgatavotajiem kausiem "Sudraba airi". Kausus uzvarētāji savā īpašumā gan neiegūs. Skaistie mākslas darbi paliek Limbažos, kā apliecinājumu par izcīnīto kausu. Uz trofejas ozolkoka pamatnes piestiprinās plāksnīti ar uzvarētāja vārdu. 

Piemiņai sportistiem pasniegs ne tikai sudrabkaļa veidotus simboliskus sudraba airus, zelta, sudraba vai bronzas nokrāsā, bet arī naudas balvas. Pārējo vecuma grupu un distanču godalgoto vietu ieguvējus apbalvos ar medaļām. Pašus mazākos ar diplomiem. Visiem dalībniekiem būs iespēja piedalīties loterijā.

Otro gadu sacensību finālus tiešraidē varēs vērot arī www.sportacentrs.com

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)