Banner 980x90

Limbažos notiks tautu sadraudzības dienas

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Otrdien, 2.augustā un trešdien, 3.augustā, no plkst.12.00 līdz plkst.20.00 Limbažos, Vienības parkā notiks romu un citu tautu sadraudzības dienas "Teiciet To Kungu visas tautas!", pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē pasākuma organizatori.

Apmeklētājus priecēs muzikāli priekšnesumi, ebreju dejas, dažādu tautu tradicionālo ēdienu gatavošana un nobaudīšana. Bērnus iepriecinās spēles, rokdarbi un balvas.

Pasākuma apmeklētāji varēs tuvāk iepazīt romu, ebreju un latviešu tautu tradīcijām un garīgās atmodas kultūru, tikties ar viesiem no Somijas, uzklausīt liecības un saņemt atbildes uz jautājumiem par mūžīgām vērtībām.

Svētku noslēgumā dievkalpojums notiks svētdien, 7.augustā Valmierā, Marijas ielā 14.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)