Banner 980x90

Limbažos pārbūvēta Valmieras iela

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Jau vairāk kā nedēļu autovadītājiem un gājējiem Limbažos ir atvērta pārbūvētā Valmieras iela, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Par godu šim notikumam Limbažu novada pašvaldība, sadarbībā ar Limbažu Bērnu un jauniešu centra kolektīvu, 19.oktobrī bija noorganizējusi atklāšanas ceremoniju, kurā paldies teikts ielas pārbūves darbu veicējiem SIA "Limbažu ceļi", apakšuzņēmējam SIA "Riko G", pārbūves projekta autoram Jānim Roopam un būvuzraugam Sandim Zvidriņam (PS "Akorda & KPR").

Arī Valmieras ielas iedzīvotāji šajā dienā bija parūpējušies par pārsteigumu, māju pagalmus un žogus izrotājot ar krāsainiem baloniem, izkarot Latvijas valsts karogu un Valmieras ielas pārbūves projektā iesaistītajiem veltot īpaši sagatavotu dziesmu. Pēc oficiālās lentas griešanas jauno ielas segumu pirmie ievērtēja mazie minikāru vadītāji un riteņbraucēji.

Pārbūves darbu ietvaros ielai uzklāts asfaltbetona segums, izbūvēts bruģēts gājēju celiņš abās ielas pusēs, ierīkots apgaismojums, kurš nodrošina ielas, krustojumu un gājēju pāreju izgaismošanu, kā arī uzlikti ātrumu ierobežojošie vaļņi. Pašvaldība Valmieras ielas pārbūvē ieguldīja finansējumu 288 401,03 eiro (t.sk. PVN) apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)