Banner 980x90

Limbažos pulcēsies novadu izpilddirektori

Limbazi24.lv
Limbazi24.lv
Piektdien, 6.maijā Latvijas Pašvaldību Izpilddirektoru asociācijas sanāksmes ietvaros Limbažos, Limbažu Galvenajā bibliotēkā pulcēsies pilsētu un novadu pašvaldību izpilddirektori, pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā. 

Latvijas Pašvaldību Izpilddirektoru asociācijas sanāksmes ikreiz organizētas kādā no Latvijas pilsētām vai novadiem, tādējādi iepazīstinot pārējo pašvaldību kolēģus ar konkrētās pašvaldības pieredzi, paveiktajiem un plānotajiem darbiem. Šajā reizē kolēģus no pārējām Latvijas pašvaldībām uzņems Limbažu novada pašvaldība.

Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Ainārs Liniņš rādīs prezentāciju par Limbažu novadu, savukārt klātienē pārējo pašvaldību kolēģiem būs iespēja apmeklēt Limbažu Lielezera pludmali, Olimpiskā centra airēšanas bāzi, SIA "Virte tehnoloģijas" ražotni, Limbažu "Sudraba muzeju" un ZAAO atkritumu šķirošanas laukumu, kā arī iegādāties mūsu mājražotāju saražoto produkciju.

Sanāksmē pārrunās arī vairākus pašvaldībām būtiskus, ikdienā risināmus jautājumus - Zemkopības ministrijas un Lauku atbalsta dienesta pārstāvji skaidros normatīvo aktu piemērošanu Lauku atbalsta dienesta administrētajam pasākumam "Pamatpakalpojumu un ciematu atjaunošana lauku apvidos" - lauku grants ceļu pārbūve,  ST Korporatīvo klientu apkalpošanas vadītājs Aivars Slišāns stāstīs par sadarbības iespējām ceļu un ielu rekonstrukcijas darbos, CEMEX betona segumu tehnoloģiju vadītājs Miķelis Eduards Bulmanis stāstīs par alternatīvu ceļu seguma risinājumiem, savukārt par pašvaldības lomu un pienākumiem sadzīves atkritumu apsaimniekošanā stāstīs ZAAO valdes priekšsēdētājs Aivars Sirmais.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)