Banner 980x90

Limbažos sāksies "Veselības nedēļas" aktivitātes 

Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Limbazi.lv
Olimpiskais centrs "Limbaži" šogad pieteicies piedalīties "Latvijas veselības nedēļā" (Move week), kura norisināsies visā Latvijā no pirmdienas, 23.maija līdz svētdienai, 29.maijam. Veselības nedēļas mērķis ir popularizēt veselīgu dzīvesveidu; iesaistīt pēc iespējas vairāk cilvēku sportiskās, veselīgās un fiziskās aktivitātēs, lietderīgi  pavadīt brīvo laiku. Veselības nedēļā aicināti piedalīties visi iedzīvotāji neatkarīgi no vecuma, dzimuma un sportiskās gatavības.

Pasākums ir iespēja visiem Latvijas iedzīvotājiem būt fiziski aktīviem, jo kā zināms, regulāras fiziskas aktivitātes ir lētākais un efektīvākais veids kā novērst dažādas saslimšanas un uzturēt sevi labā fiziskā formā. Veselības Nedēļa organizēta, lai parādītu, ka ir daudzi vienkārši un visiem pieejami veidi, kā ikdienā nodarboties ar fiziskām aktivitātēm, kas vērstas uz cilvēka veselības uzlabošanu.

Starptautiskās veselības nedēļas ietvaros, OC "Limbaži" aicina visas nedēļas garumā ikvienas iestādes, uzņēmuma darbiniekus paņemt nelielu pauzīti un izvingrināties darba vietā, lai tas kļūtu par ikdienas paradumu. Aicina iecelt vienu atbildīgo, kas ikdienas piefiksēs veikumus, fiksēt to visas nedēļas garumā un līdz otrdienai, 31.maijam rezultātus atsūtīt uz  e - pastu oclimbazi@limbazi.lv.

Paredzētās aktivitātes Limbažos:

"Katram savus kilometrus!"

Otrdien, 24.maijā stadionā no plkst.10.00 līdz plkst.12.30 uz stafetēm aicinātas 1.-6.klašu komandas. No plkst.12.30 līdz plkst.15.00 - 7.-12.klašu komandas. Komandā seši cilvēki, (vismaz divas meitenes).

No plkst.17.00 līdz plkst.20.00 stadionā aicināti piereģistrēties visi pārējie pilsētas iedzīvotāji, viesi, lai katrs pēc savām spējām veiktu savu distanci, soļojot, skrienot, braucot ar velosipēdu u.c. Skriet, soļot varēs stadionā, braukt ar velosipēdu, skrituļot ārpus stadiona.

Trešdien, 25.maijā no plkst.11.00 parkā pie Teātra mājas norisināsies dažādu metienu konkursi.

Katru dienu šīs nedēļas ietvaros var veikt ik rīta pietupienus, pusdienlaika metienus vai pēcpusdienas skrējienu, soļošanu.
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)