Banner 980x90

Limbažos uzstādīs bezmaksas Wi-Fi soliņu

Lattelecom Limbažiem 790.jubilejā dāvinās bezmaksas Wi-Fi soliņu, vēsta laikraksts "Auseklis".

Soliņš atradīsies Vienības parkā pretim Ausekļa Limbažu teātrim. Ikviens šajā vietā varēs izmantot bezmaksas bezvadu internetu. To uzstādīs šīs nedēļas laikā.

Limbažu novada pašvaldības izpilddirektors Agris Blumers laikrakstam atklāja, ka pašvaldība lūgusi Lattelecom nodrošināt bezvadu internetu pilsētas svētku laikā vecpilsētā. Uzņēmums norādījis, ka to nevarēšot izdarīt, taču piedāvāja uzstādīt paliekošu bezmaksas interneta soliņu.

Pilseta24.lv jau vēstīja, ka maijā Valmierā atklāja pirmo Wi-Fi soliņu ārpus Rīgas, kur turpmāk visiem valmieriešiem un pilsētas viesiem bezvadu internets būs pieejams bezmaksas lietošanā.

Tāpat Limbazi24.lv jau vēstīja, ka no trešdienas, 31.jūlija, līdz svētdienai, 4.augustam, Limbažu pilsēta svinēs 790 gadu jubileju.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)