Banner 980x90

Limbažu 1.vidusskolas komanda iekļuvusi erudīcijas konkursa "Ko tu zini par Latviju?" finālā

Piektdien, 19.martā, Latvijas Kara muzejā, Rīgā, Smilšu ielā 20 no plkst 12.00 līdz 16.00 notiks erudīcijas konkursa "Ko tu zini par Latviju" fināls, kurā piedalīsies Limbažu 1.vidusskolas komanda.
Limbažu 1.vidusskola šajā konkursā vairāk jau izceļas ar savu video 2.priekšsacīkšu kārtā. Lieliski atveidots video, žūrijas prieks par to un likumsakarīga iekļūšana konkursa finālā. 1.kārtā Alekša Ozoliņa komanda, kurā vēl darbojas Jānis Mjasņikovs, Aija Zilberte, Ingvilda Štrāla un Anita Andersone nebija tik spilgti cik 2.kārtā, taču pietiekami veiksmīgi, lai iekļūtu 2.priekšsacīkšu kārtā.

Šī komanda cīnīsies par erudītākās skolas titulu Latvijā un galveno balvu - četru dienu ceļojumu pa Latviju. Limbažu 1.vidusskolas dalībnieki par sevi saka tā: "Hiperaktīvi cilvēkbērni, kas ģenerē visneprātīgākās idejas. Atvērti jaunām zināšanām, kuras labprāt uzsūc. Izdomas bagāti un nekad nesūdzas." No konkursa dalībnieki sagaida jaunus iespaidus, pieredzi, konkurences sajūtu.
{baneris}

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)