Banner 980x90

Limbažu 1.vidusskolas skolēnu komanda "Elektriskie" sacentīsies Latvenergo koncerna rīkotajā konkursā "eXperiments"

Jau šo ceturtdienu (22.aprīlī) plkst.16.45 Latvijas Televīzijas septītajā kanālā būs iespējams noskatīties raidījumu, kurā Limbažu 1.vidusskolas skolēnu komanda "Elektriskie" sacentīsies Latvenergo koncerna rīkotajā konkursā "eXperiments".

Ar skolēnu vidū populāro erudīcijas saukli "Zināt ir stilīgi!" un tāda paša nosaukuma dziesmu, ko izpildīs šā gada Latvijas Eirovīzijas konkursa finālisti – grupas PeR dalībnieki, ik nedēļu aizsāksies Latvenergo koncerna erudīcijas konkurss skolēniem "eXperiments". Divdesmit viena šā gada spēcīgākā Latvijas skolu komanda piedalīsies televīzijas spēlēs, kuru laikā notiks skolēnu cīņa par 2010 gada erudītākās komandas titulu. Skolēni parādīs skolā un dzīvē iegūtās iemaņas eksaktajās zinātnēs, kā arī erudīciju un spēju orientēties sadzīves lietās. Televīzijas raidījumi būs skatāmi LTV7 katru ceturtdienu sākot no šā gada 8.aprīļa plkst. 16.45, ar atkārtojumiem attiecīgās nedēļas svētdienās plkst.13.30.

Šo ceturtdien Limbažu 1.vidusskolas skolēni tiksies ar Rīgas Juglas vidusskolas un Dobeles Valsts ģimnāzijas komandām.

Šogad par konkursa "eXperiments" uzvarētāja titulu televīzijas spēlēs klātienē cīnīsies skolēnu komandas no Balviem, Bauskas, Dobeles, Gulbenes, Jēkabpils, Limbažiem, Madonas, Rīgas, Ropažiem, kā arī Apes, Kārsavas, Ķekavas, Vecumnieku, Jaunjelgavas, Ogres, Auces un Aglonas novadiem. Konkursa fināla uzvarētāji dosies ceļojumā uz noslēpumaino Turciju - kultūras šūpuli, vēstures un arhitektonisko vērtību pārbagāto zemi tirkizzilās Vidusjūras piekrastē. 

Iknedēļas televīzijas raidījumos skolēni liks lietā savu erudīciju atjautības uzdevumos, veiks elektroeksperimentus, ar saukli "Vienoti zaļākai rītdienai!" parādīs savu izpratni par dažādu sadzīves priekšmetu otrreizējas pārstrādes iespējām.
{baneris}
"eXperimenta" uzvarētājus un pārējās klātienes spēļu komandas šogad sagaida īpaši vērtīgas balvas, ko sarūpējis Latvenergo koncerns kopā ar pārējiem konkursa labvēļiem - tūrisma aģentūra "FTB Latvija", jūras pārvadājumu kompānija "Tallink", žurnāls "Ilustrētā Zinātne", laikraksts "Latvijas Avīze", portāls draugiem.lv, Latvijas populārākā prāta spēle brain.draugiem.lv, piedzīvojumu parks "Mežakaķis", vertikālais vēja tunelis "Aerodium", sulu ražotājs "Cido grupa", apgāds "Lielvārds", dāvanu veikals davanuserviss.lv, galda spēļu veikali "LUDO", kā arī skolēnu un studentu karte "ISIC".

Plašāka informācija par konkursu "eXperiments" un tā norises gaitu regulāri tiek publicēta konkursa mājas lapā:
 www.experiments.lv

Foto pieraksts: Limbažu 1.vidusskolas skolēnu komanda "Elektriskie". 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)