Banner 980x90

Limbažu 3.vidusskolā norisināsies Vecāku diena

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Trešdien, 2.decembrī, Limbažu 3.vidusskolā norisināsies Vecāku diena, pilsētas informācijas portals Limbazi24.lv uzzināja izglītības iestādē.

Vecāku individuālās tikšanās ar mācību priekšmetu skolotājiem mācību priekšmetu skolotājiem mācību priekšmetu skolotājiem no plkst.16.00 līdz plkst.19.00.

No plkst.17.30 līdz plkst.19.00 "Ceļojums uz Ziemassvētkiem" topošiem pirmklasniekiem, 1. – 12.klašu skolēniem kopā ar vecākiem, skolas rotāšana un piparkūku rotāšana un piparkūku cepšana (līdzi ņemam šķēres, mīklas ruļļus, piparkūku formiņas).

Skolas egles iedegšana plkst.19 00.

Skolēnu parlaments aicina šo dienu aizvadīt rūķiskā noformējumā  – rūķu cepurēs, vilnas zeķēs, rakstainos džemperos u.tml.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)