Banner 980x90

Limbažu 3.vidusskolā top spēles ZAAO konkursam "Vides spēles"

Autors: Daiga Rudzīte

Ziemas mēnesis aizvadīts, gatavojot radošos darbus ZAAO konkursam "Vides spēles".

4.a klase un 1.klašu dabas pulciņš, skolotājas Rasmas Saknes vadībā izgatavoja vairākas interesantas vides spēles par vides aizsardzību, dabas resursu saudzēšanu un videi draudzīgu rīcību.

Sākumā skolēni izteica dažādas idejas, domāja par izmantojamiem materiāliem, zīmēja skices un tad vien atlika ķerties pie darba. Skolēniem bija jāievēro nosacījums, vides spēļu veidošanā izmantot vienīgi izlietoto iepakojumu materiālus – papīru, plastmasu, metālu, stiklu.

Klases skolēni bija sadalījušies vairākās darba grupās un rezultātā tapa – puzle no dažādu materiālu iepakojumiem, puzle no piena produktu iepakojumiem, Vides monopols, Vides domino, spēles "Nogādā konteinerā". Starp skolēnu grupām spēles tika izmēģinātas, izspēlētas un novērtētas.

Šobrīd tās ir nodotas vērtējumam ZAAO.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)