Banner 980x90

Limbažu Bērnu un jauniešu centrā apskatāma izstāde "Latvijas toņi un pustoņi"

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
No šodienas, 14.februāra, līdz 15.martam Limbažu Bērnu un jauniešu centrā aplūkojama Limbažu novada izglītības iestāžu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas pulciņu audzēkņu darbu izstāde "Latvijas toņi un pustoņi", pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā.

Risinot konkursa tēmu "Latvijas toņi un pustoņi", konkursa dalībnieki akcentē savam novadam (pagastam, pilsētai, vēsturiskajam novadam) raksturīgo: vidē, dabā, kultūrā (māksla, arhitektūra, mūzika utt.), vēsturē (visa veida kultūrvēsturiskais mantojums, folklora, etnogrāfija utt.), valodā (dialekti, valodas īpatnības mūsdienās, rakstu zīmes utt.), sabiedrībā un tās norisēs pagātnē un mūsdienās, mana nākotnes vīzija par Latviju (novadu, pilsētu, pagastu, skolu utt.).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)