Banner 980x90

Limbažu dome par 157 537 eiro renovēs trīs izglītības iestādes

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
​Limbažu novada dome nolēmusi ņemt kredītu 157 537 eiro apmērā trīs izglītības iestāžu renovācijai, aģentūra LETA noskaidroja pašvaldībā.

Renovācija tiks veikta Umurgas pirmsskolas izglītības iestādē "Zīļuks", kurā plānots otrā stāva telpu remonts, Limbažu pilsētas 1.pirmskolas izglītības iestādē "Buratīno", kur tiks veikta žoga demontāža un montāža, kā arī Lādezera pamatskolā, kurā tiks veikta jumta renovācija un telpu remonts.

Umurgas pirmskolas izglītības iestādē "Zīļuks", balstoties uz iepirkuma rezultātiem, darbus veiks SIA "REA Būve" par līguma summu 24 116 eiro. Arī Lādezera pamatskolā darbus veiks SIA "REA Būve" par summu 117 765 eiro. Savukārt izglītības iestādes "Buratīno" žoga demontāžu un montāžu veiks SIA "Namsaimnieks" par 15 656 eiro. Summas ir norādītas, ieskaitot pievienotās vērtības nodokli.

Kā liecina "Firmas.lv" informācija, SIA "REA Būve" ir Limbažos reģistrēts uzņēmums, kā apgrozījums pērn bijis 456 588 eiro, bet aizvadīto gadu tas noslēdzis ar 20 118 eiro lieliem zaudējumiem. "REA Būve" pieder Inesei Vītolai. Arī SIA "Namsaimnieks" ir Limbažos reģistrēts uzņēmums, kas aizvadīto gadu noslēdzis ar apgrozījuma kāpumu par 15%, kas sasniedzis 1 616 092 eiro. Uzņēmums, kas pieder novada pašvaldībai, 2015.gadā strādājis ar 67 192 eiro lieliem zaudējumiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)