Banner 980x90

Limbažu dzīvnieku draugi viesojas Katvaru skolā

Autors: Regīna Tamane, "Auseklis"

Otrdienas vēlā pēcpusdienā biedrības "Limbažu dzīvnieku draugi" pārstāvji apmeklēja Katvaru internātpamatskolu, lai runātu par attiecībām ar suņiem.

To saprast palīdzēja gan Latvijas kinoloģiskās federācijas izdotā brošūra, ko saņēma katrs klātesošais, gan Ilzes Zvaigznes suņu pulciņa audzēkņi ar saviem četrkājainajiem draugiem. Inga Zemīte ar labradoru Erkilu, Laura Blaua ar zeltaino retrīveru Loru, pati Ilze ar kadebo šķirnes kucīti Moreru un es ar franču buldogu Džesiku ilustrējām pamācības, kā izturēties pret dzīvnieku, tāpat demonstrējām paklausībā iemācīto. Klātesošajiem bija daudz jautājumu, bet tikšanās noslēgumā suņus gribēja paglaudīt ne vien skolas audzēkņi, bet arī pedagogi.

Skolas direktore Iveta Tirzīte aicināja "Limbažu dzīvnieku draugus" Katvaros vēlreiz ciemoties pavasarī, kad pasākums varētu notikt brīvā dabā. Vēl tika norunāts, ka audzēkņi uzzīmēs, ko redzējuši un sapratuši tikšanās laikā. Pēc tam, kad darbmācības skolotājs Uldis Vāvers bija izrādījis skolas darbnīcas un audzēkņu brīnišķīgos darbus, tapa vēl viena vienošanās – audzēkņi varētu izgatavot kādu kaķu māju novietošanai pilsētā, kas šobrīd "Limbažu dzīvnieku draugiem" ir aktuāls projekts. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)