Banner 980x90

Limbažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanējis "Draudzības koncerts"

Publicitātes foto/ Foto: Ingus Evertovskis/ Limbazi.lv
Publicitātes foto/ Foto: Ingus Evertovskis/ Limbazi.lv
Ceturtdien, 4.augustā, ieskandinot Limbažu pilsētas svētkus Limbažu evaņģēliski luteriskajā baznīcā izskanēja "Draudzības koncerts". 

Kā pilsētas informācijas portāls Limbazi24.lv uzzināja Limbažu novada pašvaldībā, koncertā piedalījās Limbažu kultūras nama pūtēju orķestris "Lemisele" - diriģents Jānis Kaģis un vīru koris "Fackenburg-Stockelsdorfer Quartett - Verein" no Lībekas (Vācija) - kora vadītāja un diriģente  Liene Orinska.

Koris izpildīja Franca Šūberta un Dmitrija Bortnanska kora dziesmas, bet kopā ar orķestri  - Vergu kori no Džuzepes Verdi operas "Nabuko" un Mednieku kori no Karla Marijas fon Vebera operas "Burvju strēlnieks". Savukārt pūtēju orķestris "Lemisele" koncertā izpildīja mūsdienu mūziku.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)