Banner 980x90

"Limbažu fonds" aizvadījis darbīgu gadu

Nodibinājumam "Limbažu fonds" šis gads bijis ļoti darbīgs un sniedzis gandarījumu. Lai palīdzētu četru novadu – Limbažu, Salacgrīvas, Alojas un Krimuldas - maznodrošinātiem cilvēkiem, fonds piesaistījis finansējumu dažādu labdarības projektu ietvaros, tostarp, "Paēdušai Latvijai", "Maizes rieciens", "Skolas soma" un citos, stiprinājis attiecības ar ziedotājiem un organizējis labdarības akcijas konkrētiem mērķiem, attīstot iedzīvotāju izpratni par labdarību.

Kā pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informēja nodibinājuma "Limbažu fonds" projekta "Limbažu fonda darbības pilnveidošana" sabiedrisko attiecību speciāliste Līva Tauriņa, dažādās aktivitātēs izdevies pamudināt cilvēkus pašiem iesaistīties savu problēmu risināšanā, atjaunojot ticību savām spējām, dodot ierosmi un piemēru to darīt arī citiem.

Šogad nodibinājums "Limbažu fonds" Lādezerā atklāja Labdarības namiņu, kurā tiek glabātas un sašķirotas dažādas saziedotās lietas, lai tās pēc tam nodotu novadu iedzīvotājiem. Šobrīd pieejamas septiņas elektriskās plītiņas, gāzes plīts, virtuves skapīši, koka galds, televizors, paklājs, septiņi ruļļi tapetes un bērnu apģērbs un apavi. Šīs lietas var saņemt četru novadu iedzīvotāji, kuriem kāda no sadzīves lietām ir ļoti nepieciešama, bet nav iespēju to iegādāties. "Limbažu fonds" aicina cilvēkus, kuriem mēbeles, sadzīves tehnika, remontmateriāli vai citas lietas kļuvušas nevajadzīgas, bet vēl ir lietojamas un var noderēt kādam citam, nodot tās Labdarības namiņā, tādējādi ne vien palīdzot līdzcilvēkiem, bet arī saudzējot vidi.

Svarīgi, lai ziedotās lietas nonāktu pie saviem īstajiem saimniekiem, kuriem tās patiešām nepieciešamas, tāpēc "Limbažu fonds" izveidojis sarakstu ar saziedotajām un Labdarības namiņā pieejamām mantām. Tas atrodams fonda mājaslapā "www.limbazufonds.lv".

Lai noorganizētu lietu nodošanu vai saņemšanu, lūgums iepriekš sazināties ar nodibinājuma vadītāju Spīdolu Lielmani pa tālr.29466955 vai e-pastu: spidola.lielmane@gmail.com.

 src=

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)