Banner 980x90

Limbažu fonds rīko Lūgšanu brokastis talantīgo jauniešu atbalstam

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Piektdien, 9.decembrī, plkst.11.00 nodibinājums "Limbažu fonds" (LF) rīko Lūgšanu brokastis talantīgo jauniešu atbalstam, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē nodibinājuma LF sabiedrisko attiecību speciāliste Anna Siliņa.

Šomēnes notikusi kārtējā LF dibinātāju sanāksme. Tajā pārrunāts šajā vasarā paveiktais. Nozīmīgākie pasākumi bijuši Bumbu rallija un rokdarbu loterijas organizēšana Limbažu pilsētas svētku laikā, kurās 2017.gada LF projektu konkursam savākti ap 850 eiro. Augusta nogalē rīkotais Skolas lietu apmaiņas tirdziņš un Lādezera Labdarības namiņa atvērtās durvju dienas sniedza atbalstu skolas gaitu uzsācējiem. Pavasarī sagatavots projekta pieteikums āra trenažieru uzstādīšanai pie Lādezera pamatskolas, tas šobrīd tiek virzīts apstiprināšanai Lauku atbalsta dienestā. Jau tradicionāli valsts svētku nedēļā tiek veikta pārtikas paciņu nogāde 200 vientuļiem sirmgalvjiem. Pastāvīgi LF ir nodrošinājis pamperu un sausā piena maisījumu piegādi maznodrošinātajām ģimenēm ar maziem bērniem.

Lai paplašinātu fonda atbalsta saņēmēju loku, dibinātāji sanāksmē lēma, pārņemot citu Latvijas Kopienu fondu praksi, rīkot Lūgšanu brokastis. Tās ar Alojas novada Brīvzemnieku pagasta pārvaldes vadītājas Daces Tauriņas atbalstu 9.decembrī plkst.11.00 notiks Puikules muižā. Pasākums iecerēts, lai pirmssvētku laikā LF ideju atbalstītāji pāris stundas pabūtu kopīgās brokastīs, pateiktos tiem, kuri devuši savu ieguldījumu tā labdarības pasākumos, kā arī dibinātu jaunu atbalsta fondu talantīgiem jauniešiem. 

Dalība Lūgšanu brokastīs būs iespējama, veicot ziedojumu – 10 eiro, par ielūgumu, kas būs ieguldījums atbalsta fondā Alojas, Krimuldas, Limbažu un Salacgrīvas novadu talantīgo un mērķtiecīgo jauniešu talanta attīstīšanai nepieciešamā inventāra iegādei un dalībai profesionālās izaugsmes pasākumos. Finansējumu būs iespējams izlietot mūzikas instrumentu, sporta vai cita inventāra iegādei, dalībai starptautiskos konkursos, sacensībās vai mācībās. 

Nākamā gada sākumā būs izstrādāts un publicēts finansējuma piešķiršanas nolikums ar atbalsta saņemšanas nosacījumiem.

Lūgšanu brokastu programmā paredzēta dažādu konfesiju mācītāju uzstāšanās un muzikāli priekšnesumi. Pasākumā aicināts piedalīties ikviens, kura sirdij tuva līdzatbildības ideja - par saviem tuvākajiem, vietējo kopienu vai novada attīstību. 

Ielūgumu iespējams saņemt, zvanot pa tālruni 29466955 vai rakstot e-pastu uz spidola.lielmane@gmail.com.

Ziedojumu Talantīgo jauniešu atbalsta fondam iespējams veikt ar pārskaitījumu uz nodibinājuma "Limbažu fonds", reģistrācijas numurs 40008148275, AS "SEB banka" kontu LV94UNLA0050019626721.

Informāciju sagatavoja
 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)