Banner 980x90

Limbažu Galvenajā bibliotēkā apskatāma "Limbažu tīnes" izstāde

Foto: Limbazutine.lv
Foto: Limbazutine.lv
No pirmdienas, 5.augusta līdz piektdienai, 30.septembrim Limbažu Galvenajā bibliotekā iespējams apskatīt SIA "Limbažu Tīne" tekstilizstrādājumu izstādi, pilsētas informācijas portālu Limbazi24.lv informē Limbažu Galvenās bibliotēkas Klientu apkalpošanas centra galvenā bibliotekāre Aiga Evertovska.

SIA "Limbažu tīne" neapšaubāmi ir viens no Limbažu pilsētas un novada lepnumiem. Limbažniekiem jau zināms, ka tas ir vilnas pārstrādes uzņēmums ar senām mājas tekstila dizaina tradīcijām, dibināts 1914.gadā. Šobrīd uzņēmumā ražota vilnas dzija, austi augstvērtīgi vilnas un lina audumi, segas, pārklāji, pledi, galdauti, dvieļi, lakati un citi tekstilizstrādājumi. 

Arī šajā izstādē aplūkojami daļa no uzņēmuma ražotās produkcijas paraugiem – gan visdažādāko krāsu dzija, gan vilnas segas, pārklāji, pledi, gan lina darinājumi (dvieļi, salvetes, galdauti u.c), gan, protams, arī dažādu Latvijas un Igaunijas tautastērpu audumu paraugi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)